Jag har skaffat blogg.

Jag har skaffat blogg.
Blev väll något sorts alternativ till lunarstorm..haha. som jag så vuxet raderade innan sommaren. Jag har ju tagit studenten. Så, nu räknas jag som vuxen, right? Tänkte att det här skulle kunna bli ett bra sätt att berätta för alla som vill, men speciellt mina vänner, vad som händer, speciellt nu när jag snart ska flytta. Känns konstigt att skriva det, jag har bott här hela mitt liv. Finns så otroligt mycket jag kommer att sakna. Samtidigt som det kommer bli enormt kul, jag vill ju. Det är väll det som är poängen. För samtidigt som det finns saker att sakna, känner jag att jag behöver göra något annat. Vill inte fastna här!

Nu har jag jobbat hela helgen. Burger King for life så att säga. Stressigt som öset, ont i hela kroppen. 
" Tänk på pengarna", säger de flesta. Jo, visst..och det är rätt kul ändå. Så mycket härligt folk som jobbar där! Har aldrigt tråkigt i alla fall, och idag var Joe Labero och Felix Herngren (vår allas Dan Bäckman och Papi Raul) där. Kändistätt i hålan!

Jag hann med en fika med Ida, och filmkväll med Miranda i helgen också. Hade inte setts sen Frizon i princip. Vad händer? Ibland får jag panik, för jag tycker om er så otroligt mycket. Er tänker jag aldrig tappa. Bara så ni vet.

Idag åker jag nedåt. Ska skriva över lägenhetskontraktet. En etta, 29 kvm. Mitt första riktiga egna. Mamma och pappa har förstått att jag verkligen ska ge mig av nu. De hjälper mig med både små och stora saker. De är de bästa som finns. Både jag och storebror flyttar nu i höst. Eller han har flytta nu, igår. Det blev han som åkte till Stockholm istället. Jag kommer sakna honom också. Det kommer nog bli tomt hemma, men jag tänker komma och hälsa på ofta. Jag älskar min familj.

Och idag får jag träffa Johan. Honom tycker jag om väldigt väldigt mycket.


RSS 2.0