I'm yours

Låten I'm yours med Jason Mraz är sanslöst bra. nästan så att jag dör.


image5


Städa, Sälen & Snowboard.

Nu har jag städat hela min lägenhet. behövligt kan jag säga. haha. Lyssnade på Paramore samtidigt, hann igenom hela albumet 2 gånger!  Riot, Bra skiva! Går att lyssna på hela på deras myspace. www.myspace.com/paramore. Do it! :) Hayley kan nog vara den snyggaste någonsin & hennes röst är sick!

Nu ska jag snart pallra mig ner till bussen med min feta väska. Ska till stationen och åka hem hem. Ska med familjen till Sälen över helgen. mys. Eller, jag ska hjälpa till och städa våra lägenheter, haha. Inte lika mysigt kanske, men ska bli fint att umgås med familjen. Ska bli kul och se lägenheten som pappa & mamma renoverat och jobbat med hela hösten. Känner jag mina föräldrar rätt kommer de va galet snyggt! Jag ska ta lite kort som de kan lägga ut på skistar :) OCH, de öppnar liftarna i helgen och låter alla som vill åka gratis. Jag vill jag vill!!!!  Åhh. Snowboard! Äntligen alltså. 

Dock hinner jag inte träffa Johan denna helgen heller. Men, de ska spela in nya låtar med Intohimo, så vi hade inte hunnit träffas även om jag stannat hemma. hehe. Och vi hinner ju ses i veckorna så det är luuugnt. och vi har många helger att träffas på framöver. <3

Shit, nu måste jag springa. haha. tåget går snart och jag vill hinna köpa något att läsa och äta på tåget.
Ha de fint alla.
Kram!

Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap.

That's right.

Galet vad tiden går fort. Snart jul & vi på jobbet kom fram till att det är bara 7 veckor kvar av år 2007. That's crazzyy, Jag längtar till Julen, allt är så cozy. Levande ljus, baka pepparkakor, lussebullar och marsipan, köpa julklappar, julpynta och träffa familjen och släkten. Åh, vad jag längtar.
Allting rullar på fint annars, har fått och gjort av med första lönen. haha. betalade tillbaka till mamma och pappa.
Så har jag köpt vinterjacka, mössa, halsdukar och vantar. mys. jag gillar't. Köpte en stor och varm jacka :) 
Jag hittar fina kläder överallt och jag blir tokig. vill shoppa shoppa shoppa. haha. Julia sa att det är för att just nu är det "mina" sortes kläder som är "inne". kan kanske stämma, eller jag vet inte. men jag älskar alla dessa klännigar, stora myströjor, tights osv osv. mm-m. We like!

I helgen ska jag med upp till sälen, hjälpa mamma & pappa och städa lägenheterna. och kanske kanske åka lite snowboard. Japp, det har kommit snö där nu! jag blir lycklig i hela kroppen.

Well, nu ska jag duscha och äta. Sen ska jag träffa Johan, antaglien hos Jocke och Martin. Och antaglien kommer de spela risk the hole night long. haha.

Hoppas ni har en fin kväll.
pusss

RSS 2.0