saturday night fever

Jaha :) Klockan är snart halv två på natten, och jag har precis duschat och sitter med en varm kopp choklad framför mig. Är fortfarande hyfsat pigg.  Frös som tusan innan, men nu är det mycket bättre.
Hm, var ju i Linköping igår. Värd kväll! Träffade många bra människor, såg bra band och käkade snabbmat 2 gånger inom 6h. Gött! haha. Vi kom hem rätt sent, så det blev att Johan och jag sov rätt länge idag. väldigt skönt! Johan åkte och repade och jag slöade mest hela dagen. Såg på film och åt en sen frukost. Rostat bröd med jordgubbssylt! M-mm!

På kvällen drog jag och tjejerna från jobbet till 8 glas för att käka. Gosh, bästa kvällen på länge! God mat och sjukt bra sällskap! Snyggaste brudarna i staden! Efter vi hade käkat så att vi nästan sprack, tänkte vi att vi skulle gå ut. Så vi gick till Huset, som tydligen hade premiär för en ny "club" ikväll.
Det var kaos. Galet mycket folk, och ingen ordning på någonting. Folk svimmade i kön för att det var ett sånt tryck. Det var svinkallt, och efter att ha stått längst fram i kön i en halvtimme, utan att få komma in på grund av att vakterna hade sånt jobb med att skicka iväg alla som försökte smita före och fick stänga dörrarna hela tiden, drog vi vidare till Centrum istället. Där det egentligen var 20 års gräns ikväll..vi kom in, men så skickade de iväg 89:orna..och då strunta vi i hela grejen. Tråkigt om inte alla kan vara med. Peppen var ganska borta efter det, och det var rejält kallt. Istället skyndade jag mig iväg till Marty Party och Johannes, drack thé och pratade med Martins polare söderifrån. Så skjutsade grabbarna hem mig sen, skönt. Slippa ta himla bussen hem och gå själv.  Men, trots att det inte blev något shake shake, har det vart en asbra kväll! Nu ska jag gå och lägga mig under mitt svindyra täcke (som borde hålla värmen extremt bra, eftersom det var så dyrt. för min budget) och sova tills jag vaknar. Eventuellt blir det att gå till Studion imorgon kväll. Lyssna på lite band som spelar. Men, jag borde nog spara mina pengar..

Hoppas alla haft en fin kväll! Sov så gott, dröm sött.

Hugs M



RSS 2.0