Kustens pärla

Nu har jag internet igen. Woho.
Nej men jag har faktiskt överlevt överaskande bra utan. haha. det trodde ni inte va?
Har haft så mycket annat och tänka på, jobbet, fixa i lägenheten, städa och handla och allt det man ska göra när man bor själv. haha. Det är väldigt annorlunda, för det första att inte ha hela familjen runt sig, vilket är både tråkigt men också väldigt skönt. Jag får mer tid för mig, och man växer otroligt mycket.
För övrigt trivs jag väldigt bra, bättre och bättre för varje dag. Dock är jag väldigt rastlös ibland, haha. Att från i våras ha hur mycket som helst att göra, skola, träning, jobb och inte ha i princip någon tid över till att ha hur mycket tid över som helst. Jag ska verkligen försöka ta vara på den tiden och göra sånt som jag inte hunnit med innan.
Jag saknar er, och det menar jag verkligen. Men jag vet också att jag inte kommer  tappa er, för jag vet att vi är så pass bra vänner.

Nu har Johan äntligen vaknat. mys. vi ska ut till Habo och äta.

Tack för alla fina sms och att ni ringer. Det betyder väldigt mycket.

Pusss babes.

tom på ord.

Ida, Miranda, Anna & Therese.

Tror aldrig jag mått såhär, jag känner mig helt konstig och tom på ord, kan inte komma på någon bra mening som beskriver hur mycket jag kommer sakna er. Ni är mina bästa vänner, och den som säger att man inte kan ha några allra bästa vänner har fel, för det kan man verkligen. Det är med er jag delat det mesta jag upplevt, det är med er jag har mått som bäst, men även kunnat prata med när jag mått dålig. Det finns inga som ni, ni är unika och det finns verkligen ingen som kan ta er plats, någonsin. Och, vi vet ju alla, (för vi säger det hela tiden) att jag bara sak flytta, inte dö. Vi kommer fixa detta, och när vi är 80 ska vi åka på våra rullatorer med Backyard Babies på högsta volym, precis som vi bestämt för länge länge sen. Babes, u rock my world.
Jag har miljoner underbara minnen att tänka på också, och fler kommer det bli.

Jag älskar er av hela mitt hjärta.


Och till er andra, jag kommer självklart sakna er också, men kanske inte lika mycket som dessa brudar ;)

Bye for now Laxå, för från och med imorgon, är jag Jönköpingsbo.


Johan är fin. Jag har köpt en gardin.

I know, I'm  the queen of rime.

Shit, nu händer det grejer.
Känns som om jag har saker och göra hela tiden, eller känns och känns, jag har saker att göra hela tiden. haha.
Jag flyttar ju nu på lördag, crazzyyy. Har inte packat i princip någonting, vilket irriterar mina kära föräldrar till tusen. men imorgon ska jag ägna hela dagen åt alla förberedelser. Var på IKEA idag med mamma, köpte saker till min lägenhet, massa saker. så nu är jag pank. men det spelar ingen roll för jag har fått jobb! woho. Var på en arbetsintervju nu i måndags, provjobbade både måndag och tisdag, och fick jobbet. Så det betyder att imorgon jobbar jag sista dagen på BK. vilket är både skönt, men tråkigt också. Bk-crew 4-life. Meeeeen, jag slipper stinka fritös varje dag, woho igen and a high 5.

Känns som om jag börjar få ordning på saker och ting, och det känns gött.
och nu så kanske kanske möjligtvis kommer jag kunna hoppa på en danskurs. underbart i så fall.

och hälsa på mig för bövelen, ofta. Jönköping är inte så långt bort. faktiskt.

pusss

utan er, ingenting.

image1

Igår kväll var det häng i kyrkan med gänget som gällde. Och jag insåg hur mycket jag tycker om alla där. Varenda en, varje personlighet. Det är kändes ganska konstigt, för jag vet att jag för några år sen tänkte att jag skulle vilja bo i en större stad, med fler ungdomar. Men nu känner jag bara att jag är så grymt tacksam för att jag växt upp här, med de här personerna. Vi har en galet bra gemenskap, och alla tillför något. I och med allt det här insåg jag också att det är er det kommer bli jobbigast  att flytta ifrån, det är ni som gör det här så svårt. För jag tror inte att jag kommer kunna hitta något som går att jämföra med er på det sättet. Speciellt det här året har varit så otroligt bra, Halloween Partyt i stugan ute i skogen, Julfesten, Skidresan, Nyårspartyt, Åka pulka och ha snöbollskrig dagen, 80-talsfesten, Grillkvällarna vid Grässjön och alla himla filmkvällar som vi hunnit med (det ända vi gör). haha.  
Med er menar jag såklart alla ni som inte kunde vara med igår kväll också.

Jag vill bara säga till er att jag tycker om er, jag kommer sakna er..

Jag kommer hälsa på er jämt!! :) Gud välsigne er och allt ni (vi) kommer göra tillsammans <3


RSS 2.0