love is the closest thing we have to magic

 
image4


I miss you a little
a little to much.
<3

Om jobbet, tanter, kärlek och sånt.

Idag på jobbet var det en äldre dam som ramlade ihop, jag var inte där precis när det hände, men hjälpte till och gav henne lite kuddar att lägga huvudet på och pratade lite med henne. Hon var vid medvetandet och verkade inte ha skadat sig någonstans när de åkte iväg med ambulansen. Vid hennes sida hela tiden fanns hennes man. Det är så fint. Gamla människor, som älskar varandra och är bevis på att förhållanden håller. Att se ett gammalt par hålla varandra i handen, le mot varandra och ta hand om varandra kan få mig att må bra i flera timmar.

Jag jobbar på ett café/konditori för er som inte visste det.  Det är najs, istället för att stinka fritösolja när jag slutat luktar jag nu istället sötsliskigakakor och bakelser. haha :)

Nu börjar jag må bättre också, fast halsen och huvudet är helt galet. Ont ont. Men ringde vårdcentralen idag, och ska dit imorgon och kolla halsen. Jag vill verkligen inte ha en halsinfektion igen, mådde så sjukt dåligt sist. (sjukt, höhöhö) Well, nu är Johan i Finland med resten av grabbsen i Intohimo. De ska spela och jag hoppas det går bra och de har grymt kul. Kommer bli ganska ensamt och tomt denna vecka, för de är typ de enda som jag umgås med här för tillfället. kanske för att de är typ de enda jag känner här,haha men ändå. Jag kommer sakna dem, speciellt Johan då såklart  ;)

Nu tog Moulin Rouge slut och ska jag sova, ska upp tidigt, jobba några timmar på morgonen, medan en arbetskompis är hos doktorn. Jag är ganska snäll som går upp klockan 6 på min lediga dag för att jobba typ 2h. yes! haha. Förresten är love-song delen, när de är på taket, det bästa i hela Moulin Rouge typ. Imorgon ska jag tvätta också, för er som ville veta det. 

Pussss darlings.


riktig snöig solig lagom kall vinter.

Det är höst och jag vill verkligen köpa en ny jacka, och mössa, och halsduk och vantar. Meeeeeen icke.
Eftersom man är vuxen och har eget boende går pengarna till hyra & mat. Sucky. Väntar på min första lön nu och förhoppningsvis har jag råd med lite grejor. Nya jeans skulle inte sitta fel heller.

Idag har jag jobbat, ätit kvällsmat, sett andra avenyn, pratat med en fejknorrlänning, suttit vid datorn...typ.
Jag väntade på att scrubs skulle börja, men har insett att det troligtvis inte är några scrubs avsnitt idag och funderar på att vara seriös och gå och lägga mig tidigt (tidigare). But, well..I don't really know.

Jag längtar tills det blir  vinter, riktigt snöig solig lagom kall vinter, så att jag kan glida med min bräda. woho! PEPPA SNÖ ALLA!

pöss

RSS 2.0